Gratis inschrijven

OASE de Huid- & Schoonheidssalon

Schoonheidsinstituten Capelle aan den IJssel
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
2e Octaviolaan 29 Kaart
Plaats
2909 RC  Route Capelle aan den IJssel
Telefoon
010 471 6919
E-Mail
info@schoonheidssalondeoase.nl
Facebook
fb.com
Website

Informatie

Van harte welkom bij Huid- en Schoonheidssalon De Oase. Ik stel me graag even aan u voor. Mijn naam is Marian Kok en ben Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Met jarenlange ervaring en een gedegen vakkennis. Tevens wordt er gewerkt volgens de hygiënecode voor schoonheidssalons die door de Anbos wordt geadviseerd. Ik werk met de producten van het topmerk Sothys. Sothys is een product dat altijd wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw huid. Het biedt een effectieve verzorging met respect voor de eigenheid van uw huid. Ik bied u ook een ruim aanbod met behandelingen waarin de aandacht voor uw persoonlijke schoonheid altijd centraal staat. Mijn uitgangspunt is dat uw persoonlijke schoonheid door mijn behandelingen wordt geaccentueerd. Vanzelfsprekend houd ik rekening met uw persoonlijke wensen. U kunt erop vertrouwen dat uw schoonheid bij mij in goede handen is. Uw schoonheidsspecialiste, Marian Kok

OASE de Huid- & Schoonheidssalon is gevestigd op 2e Octaviolaan 29 . Het volgende wordt aangeboden: Schoonheidsinstituten In Capelle aan den IJssel zijn er 7 andere Schoonheidsinstituten. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Sothys Paris, Alleen op afspraak, Masker, Verkoop make-up producten, Opi, Gezichtsbehandeling, Huidverzorging, Huidverbetering, Massage, Bruids make-up, Handverzorging, Harsen, Huidanalyse / huidadvies, Lichaamsbehandeling, Make-up, Make-up advies, Manicure, Nagelstyling, Verkoop huidverzorging producten, Gebruik dierproefvrije producten.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over OASE de Huid- & Schoonheidssalon

Give stars

Openingstijden

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Betalingsmogelijkheden

Cash

Foto's

Foto's OASE de Huid- & Schoonheidssalon
Foto's OASE de Huid- & Schoonheidssalon
Foto's OASE de Huid- & Schoonheidssalon

Categorieën

Schoonheidsinstituten
0104716919 010-471-6919 +31104716919